Website.


High Performance Website.
De klantenman maakt complete websites met een korte terugverdientijd. Een website met meer bezoekers, meer conversie en duurzaam rendement. Hoe dat werkt?  Het begint bij een onderscheidende en inspirerende visie.

Anders door visie.
De klantenman maakt websites die anders zijn. Een ‘duizend-in-een-dozijn-website’ kost je veel geld en tijd. Eerst moet je weten wat je online wil bereiken. Heb je dat nog niet scherp? Dan maakt hij samen met jou en je team een inspirerende visie. Dat kan al in een dag geregeld zijn. Niet alleen je website, maar je hele organisatie profiteert daarvan.

Meer duurzame relaties.
De kansen online zijn enorm, maar de concurrentie om aandacht ook. Door je website anders te maken win je de strijd met je concurrenten. Gevolg? Meer aandacht, meer leads of sales en meer duurzame relaties.


Fundament: unieke klantwaarde.


visie

Visie.

Gedroomd doel en heldere koers.offline reclame.

Conversie.

Betrouwbaar, klant- en doelgericht.Online marketing.

Meer aandacht, meer bezoekers.


Website met verdienmodel.

ROI binnen een maand.
De klantenman maakt websites met ‘verdienmodel’. In een markt met een zwakke online concurrentie volstaat een klein budget. Zo verdiende deze ondernemer zijn website binnen een maand terug.

Meer concurrentie?
Heb je meer concurrentie? De klantenman pakt dan zijn complete toolbox erbij: visie, SEO, fotografie, online marketing, etc. Hij geeft je vooraf precies aan welke investering nodig is en hoe  groot de kans is dat je die binnen een jaar terugverdient.

Een WordPress website groeit met je mee.


WordPress inside.
De klantenman maakt WordPress websites. Deze marktleider (open source) voor CMS biedt alles wat je nodig hebt om een website te maken die je snel terugverdient en die duurzaam presteert.

Template of uniek design.
Een uniek webdesign is prachtig, maar maakt je website duur en weinig flexibel. Voor WordPress is er een grote keuze aan ‘templates’. Zo heb je voor een klein prijsje een professioneel design. Na integratie van je huisstijl, past die helemaal bij je organisatie.

Andere voordelen.
Een website in WordPress biedt nog meer:
– Content makkelijk te veranderen.
– Via vele, vaak gratis, plugins extra functies toevoegen.
– Onafhankelijk van bureau of leverancier.
– Continu updates.
– Responsive.


Wordpress website - de klantenmanWordpress Templates - de klantenman