Webshop.


Op zoek naar een webshop die alle kansen pakt die jouw markt biedt? Die veel beter scoort dan je concurrentie, met een helder en onderscheidend aanbod? Die niet alleen vandaag goed verkoopt, maar over 5 jaar nog steeds? Misschien is dan de webshop van de klantenman iets voor jou.

Anders dan de rest.
We geloven in webshops die anders zijn. Met een uniek en onderscheidend aanbod voor de klant. Daarom kijken we eerst naar je markt en je concurrenten en bedenken samen met jou het winnende businessmodel. Dat kan van alles zijn. Een afwijkende keuze voor service, verdienmodel, merk, distributiekanaal, doelgroep of partners. Vanuit deze unieke visie bouwen we een webshop die begint met een voorsprong.

Een webshop zonder kosten.
Wat dat kost? Niets. Of we gek zijn? Misschien wel een beetje. Helemaal zeker ben je natuurlijk nooit. Tot nu toe verdient ieder project van de klantenman zichzelf binnen een jaar terug. Ons record staat op een maand. Wat we doen bij twijfel? Dan geven we de opdracht terug.


Fundament: unieke klantwaarde.


visie

Visie.

Gedroomd doel en heldere koers.offline reclame.

Conversie.

Betrouwbaar, klant- en doelgericht.Online marketing.

Meer aandacht, meer bezoekers.


Online expert inside.

Iedere webshop is anders. In een markt met weinig concurrenten volstaat een low-budget webshop. Meestal moet er meer gebeuren. De klantenman maakt samen met jou de juiste mix.

Koers naar rendement.
De klantenman maakt alles wat je nodig hebt. Een hoge score in Google, teksten die verkoop stimuleren, inzicht in resultaten en kansen op meer omzet. Hij heeft zelfs een oplossing om van online klanten fans te maken.

Een SEOshop groeit met je mee.


Een webshop heeft veel ‘systemen’ nodig. Voorraadbeheer, kassa, klant-database, CMS, (mobile) marketing, service, etc. Ook  komen er steeds weer nieuwe ‘conversie-verhogers’ op de markt. Dat maakt de keuze voor het juiste systeem lastig en cruciaal.

Certified partner.
De klantenman kiest voor het systeem van marktleider SEOshop. Inmiddels is hij ‘certified partner’. Daarmee ben jij als klant verzekerd van een partner met veel kennis en een goede klantwaardering.

Complete webshop.
SEOshop biedt een complete oplossing. Via apps groeit de webshop met je ambitie en succes mee. Je hebt de keuze uit een basis vormgeving of maatwerk. Daarnaast helpen SEOshoppers elkaar aan meer succes. Ook ontwikkelt SEOshop continu nieuwe apps en bieden ze een prima service.